IMPRONAUTIT 
Vieritä alaspäin

Valmennus 

Impronautit kouluttavat esiintymisessä, äänenkäytössä, vuorovaikutuksessa, laulussa sekä laulun tekemisessä. Mitä jos tilaisuudessa esiintyisikin myös yrityksen tai yhdistyksen omaa väkeä? Esitys voi olla vaikkapa yllättävä flash mob, tiernapojat, työkavereiden impro-ohjelmanumero tai mittatilausbiisi.

Impronauteilta löytyy ammattitaitoisia juontajia, tilaisuuden vetäjiä sekä erilaisia teemoja (mm. matkailu, Italia, kansanperinne, eri vuosikymmenet, halloween tai kalastus). Improvisaatio muokkaantuu mahtavasti juuri tilaisuuden mukaiseksi.

Haluatko tehdä laulun yrityksellesi tai yhteisöllesi? Me valmennamme ja autamme. Biisinteko on rentoa ja hauskaa yhdessäoloa eikä musiikillista taustaa tarvita. Olemme olleet tekemässä lauluja sadoille artisteille (mm. Katri Ylander, Club For Five, Pate Mustajärvi, Jussu Pöyhönen, Otto Grundström, ex-Tiktak-Petra, Suvi Teräsniska, Yö, Antti Ketonen, Jore Marjaranta, Meiju Suvas, Kake Randelin). Musiikkia on tehty myös Kansallisteatterin "Tytöille, jotka ajattelevat olevansa yksin" -näytelmään yhdessä Emilianne-artistin kanssa, koulun laulukirjoihin, kuoroille ja Pikku Kakkoseen.
Miltä teidän biisinne kuulostaa?
Hanna Kinnunen, Johanna Viksten (Kuva: Vilma Norokorpi)