Laulajat ja soittajat

KUKA KUKIN ON

Impronauteissa irrottelee vierailevia tähtiä muista improryhmistä, muusikkoja sekä näyttelijöitä aina tilaisuuteen sopivasti.

Veera Railio 

Laulu, viulu, harmonikka. Muusikkotöitä mm. Svenskanin Mamma Mia -musikaali, Peacockin musikaaleja, Kapsäkin musikaalit ja klubit, omia musiikkiteatteriesityksiä, Irina Björklundin yhtye, esiintymisiä suomalaisten huippuartistien kanssa mm. Laura Voutilainen, Pauli Hanhiniemi jne.

Hanna Kinnunen

Näyttelijä-laulaja  Hannan työhistoriassa on Salatut elämät -menneisyys, ja hän valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenaan puheviestintä. Hän taitaa niin improvisaatioteatterin että on upea laulajatar. Hanna on työskennellyt muun muassa Yle Uutisissa 2004–2014 ja Yle Puheessa 2014 alkaen. Helmikuussa 2016 hän siirtyi Radio Aallon juontajaksi. Hanna on myös kunnanvaltuutettu sekä kirjailija.

Eeva Siljamäki

Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri. Työskentelee laulajana, muusikkona, juontajana, kuoronjohtajana ja opettajana. Laulunopetus- sekä vuorovaikutustaitojen opetuskokemusta on mm. Sibelius-Akatemiasta, Turun konservariolta ja Porin Palmgren konservatoriolta. Laulajana hän on esiintynyt Savonlinnan oopperajuhlakuorossa, musikaaleissa, televisiossa ym.

Riina Ammesmäki

Valmistunut pop&jazz-laulajaksi Suomalaiselta Konservatoriolta (nyk. Jyväskylän Ammattiopisto) 2002, laulunopettaja, show-esiintyjä, laulaja, säveltäjä ja sanoittaja. Riina on opettanut musiikkia ja laulua ja esiintynyt useissa kokoonpanoissa laulajana sekä taustalaulajana (mm. Aki Sirkesalolle, Sami Saarelle ja Pepe Willbergille) ja usealla levyllä. Riinan musiikkiosaaminen on monipuolista; hän on toiminut “Promenade of Fame” -showssa Silja Linellä ja Viking Linella showryhmissä ”Singers in concert” sekä ”Ella Singers” laulajana ja tanssijana.

Mari Vesala

Musiikkiteknologi ja Venla-palkittu viihteen monitoimityöläinen on toiminut radio-toimittajana ja tuottajana (mm.paikallisradioissa, Radiomafiassa, Radio Helsingissä, Radio Ainossa). TV-toimittajana, esiintyjänä ja juontajana Mari on nähty monissa ohjelmissa (mm. Ei iketä lauantaina, Levyraati MTV3:ssa ja musaohjelmissa TV2:ssa jne.) Mari on laulaja, säveltäjä ja sanoittaja, improvisaattori.

Johanna Viksten

Laulaja-lauluntekijä, musiikkivalmentaja sekä improvisaationäyttelijä, juontaja sekä dubbaaja (mm. Muumimamman rooli Punainen pyrstötähti -elokuvassa sekä Viirun rooli Viiru ja Pesonen -elokuvissa sekä sarjoissa). Tv-esiintymisiä on satakunta. Improvisoidut laulutkin sujuu vankalta lauluntekijäpohjalta: häneltä on mennyt laulettavaa mm. Katri Ylanderille, Suvi Teräsniskalle, Pate Mustajärvelle, Club For Fivelle, Petralle, tangokuninkaallisille, koululaulukirjoihin ym. Johanna on impronauttien tuottaja (kulttuurituottaja AMK) ja ammatillisen opettajakorkeakoulun sekä musiikkialan tiimivalmennuskoulutuksen suorittanut; sisällön suunnittelua tapahtumiin on kuulunut myös vuosikausia.

MUUSIKKO-LAULAJAT:

Päivi Järvinen

Musiikin maisteri, Sibelius-Akatemia, Musiikinopettaja, freelance-muusikko. Mm tanssiproduktioissa Päivi on ollut muusikkona. Multi-instrumentalistin soittimia ovat mm. huilut, ylämaan säkkipilli, piano, percussiot ja laulu.

Miska Kajanus (Kitara, mandoliini, laulu)

Miska on näyttelijä-muusikko, stand up -koomikko, juontaja ja hän on kouluttautunut Miamissa näyttelijän työhön, improvisaatioon sekä klovneriaan. Miskalla Salatut elämät –menneisyys, rooleja mm. Sorjonen- sekä Siskonpeti tv-sarjassa .

Juuso Kujala

Kitaristi, säveltäjä, kitaran-, bassoon-, ja yhtyesoiton opettajana ja musiikkiteknologi. Koulutusta Musicians institutessa Los Angelesissa sekä Pop&jazz-Konservatoriossa.  Esiintynyt mm. Marika Krookin ja Marion Rungin kanssa. Sävellystöitä mm. useisiin lyhytelokuviin sekä “The Tulse Luper journey” -elokuvatrilogiaan pohjautuvaan tietokonepeliin.

Kalle Ryökäs

Impromuusikko Kalle on opiskellut pianon- ja saksofoninsoittoa. Viestinnän medianominkin koulutus löytyy. Työskentelee säveltävänä muusikkona/äänisuunnittelijana sekä kulttuurialalla. Muusikkona hän toimii myös muissa improvisaatioteatterissa ja säveltävänä muusikkona Hääppöset-lastenorkesterissa.

Petri Virolainen (Beatboxaus)

esiintynyt mm. X-factor-ohjelmassa, beatbox-kouluttaja.

Hulluttelua omalla klubilla:

Koe impro ja nauti!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial