Impro- ja ilmaisukoulutusta

 – hyvän boogien ja vireen hakemista porukkaan!

Osallistumiseen riittää halu heittäytyä riittää, aiempia musiikkiopintoja tai esiintymiskokemusta ym. ei tarvita. Jokainen koulutus suunnitellaan mittatilauksena.

Koulutustilaisuus voi olla parin tunnin demo improvisaation ja vuorovaikutuksen perusteista tai muutaman päivän kokonaisuus. Koulutusta voidaan suunnata enemmän laululliseksi tai (puhe)improvisaatioteatteriin painottuvaksi.

(Koulutukseen osallistuneet saavat päättää vasta koulutuksen jälkeen, millaisen roolin esityksessä haluavat, vai haluavatko esiintyä lainkaan).

YKSITYISILLE, YRITYKSILLE, YHTEISÖILLE, HARRASTAJILLE, ARTISTEILLE, AMMATTILAISILLE

Impronauteilta löytyy todella tymäkkää osaamista: laulu- ja musiikkipedagogiikkaa, koulutuskokemusta. Tarjolla: 

laulu- ja ilmaisukoulutustayksityisille, harrastusryhmille sekä vaikkapa esiintymään innostuneelle yritysväelle 

improteatteripohjaista musakoulutusta– iloista irroittelua (ei tarvita kympin musanumeroita, heittäytyminen ja puhelaulu/räppi riittää)

* (puhe)improteatteri- ja vuorovaikutuskoulutusta– rentoa irrottelua tai vaativampaa esimerkiksi sisällön suunnittelun pohjaksi suuntaavaa)

* ryhmä voi tehdä myös omaa laululyriikkaaohjatusti ja näistä teksteistä syntyy seminaarin, juhlan ohjelma tai voimia antava serenadi omalle porukalle

* myös henkilökohtaista valmennustavaikkapa kollegojen iloksi, häihin, synttäreille, omaksi iloksi

Kysy lisää!

johanna (ät) saundiamo. com

Johanna Viksten on valmentanut laulamaan innostuneita kansanedustajia. Hän toimii myös ammatillisten aineiden opettajana (mm. lauluntekstitys sekä impro) oppilaitoksissa, työväenopistossa, Rockway-musiikkikoulussa sekä hän on suorittanut musiikkialan tiimivalmentajakoulutuksen. Laulettavaa mennyt mm. Katri Ylanderille, Suvi Teräsniskalle, Pate Mustajärvelle, Club For Fivelle, Muskalle… Sijoituksia biisikilpailuissa mm. Inspiraationa Juice -kisan voitto 2018, Somero Soikoon ja UMK.

Koe impro ja nauti!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial