LAPSILLE

Impronauttien KEKSINTÖ-esityksen rento ja hilpeä musameininki sopii myös lapsille, lapsiperheille ja lasten kanssa työskenteleville!

Improvisaatioteatterin ja musiikki-ilmaisun ammattilaiset tekevät tilaisuuksiin mittatilauslauluja sekä ottavat muutaman vanhan tutunkin laulun yhteiseen musiikkihetkeen. Svengi ja musisointi sujuu yhdessä vuorovaikutuksellisesti. Agendana on rohkaista kaikkia sepittämään omia tarinoita ja lauluja….!

Yleisö voi osallistua laulujen sepitykseen halutessaan ehdottamalla lauluille aiheita, lauluissa seikkailevia henkilöjä, asioita tai esineitä esimerkiksi omien kulmien asioita.  Tanssiminen ja on erittäin sallittua  – heilua saa jos huvittaa, lauluihin haetaan osallistuttavuutta liikkeillä (esim. harjoittelemme ilmauintilajeja) ja liikkeen rytmillä (helppoa tanssia).

Esiintyjiä on 2-5, ohjelman kesto 30 – 60 min. tai 2 x 30 min. 

Johanna Viksten sopii keikan sisällöstä. Hän on on musiikkivalmentaja, kulttuurituottaja(AMK), juontaja, dubbaaja (Viiru ja Pesonen -elokuvien Viiru, Muumi ja punainen pyrstötähti -elokuvan Muumimamma), laulaja-lauluntekijä, lauluja esittävät myös muut: (Club For Five, Pate Mustajärvi, ex-Tiktak-Petra, Suvi Teräsniska, Yölintu, tangokuninkaalliset, Ipanapa-lastenlevyt, Hääppöset-yhtyeen musiikkia mm. Pikku Kakkoseen sekä pankin tunnushahmon biisi jne). Johanna on näytellyt sekä juontanut satoja keikkoja, yritystapahtumia, ohjannut lapsia ja nuoria, muistisairaita sekä päihdekuntoutujia musiikin tekemisessä mm. Musiikki elämään -hankkeessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *