Yhteystiedot

Impronauttien energiseen esityscocktailiin sekoitetaan teatteria, laulua, improvisaatioteatterin energista hulluttelua, lämminhenkistä huumoria. Ryhmässä on ammattinäyttelijöitä, joilla on improkilometreja takana runsaasti, näyttelijäntöitä tv-sarjoissa sekä teatteriproduktioissa sekä musikaaleissa.

Impronautit syttyvät esityksessään myös laulamaan; yleisön ehdotusten mukaan hetkessä luoduissa biiseissä on perustuksena ammattitaito! Impronauttien kynästä on laulettavaa tekstiä saanut Club For Five, Pate Mustajärvi, (ex-Tiktak)-Petra, Katri Ylander, Anne Mattila, Suvi Teräsniska… Tekstejä on mennyt myös koulun laulukirjoihin, tangokuninkaallisille, Koiton Laulu – sekä Espoon Laulu -kuoroille, Hääppöset-orkesterille sekä vierailijoille (Pelle Miljoona, Maltti ja Valtti), Ipanapa-levyille (co-write: Otto Grundstrom). Improesiintymisiä myös suorissa tv-lähetyksissä mm. Aamu-tv.

Ryhmän asiakkaita ovat olleet mm. yhdistykset sekä yhteisöt, kaupunkien Kulttuurikeskukset, Nokia, NesteOil, Valio, SPR, Talent Partners, Suomen Messut, pelastusalan toimijoita, pankkeja, ministeriö, sijoitusyhtiöitä, lääkäri- ja lääkealan yrityksiä, kulttuurialantoimijoita, ammattiyhdistyksiä.

OTA YHTEYTTÄ!

Päivämäärätiedustelut, sisältöjen suunnittelu sekä lisätiedot:

Impronautit

Johanna Viksten

Lauluntekijä, äänityöläinen, musiikkivalmentaja, kulttuurituottaja (AMK, AmO)

lyytituotanto@gmail.com

ja

Ohjelmatoimisto Stagent Oy

TÖÖLÖNTORINKATU 2B
00260 HELSINKI

PUHELIN:
0400-550463

Ohjelmatoimisto Stagent  Oy on täysin kotimainen yritys, joka on perustettu vuonna 2017. 

Olemme luotettava kumppani ja täytämme toiminnassamme tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet.  Ajantasaiset tiedot voi tarkistaa osoitteessa www.tilaajavastuu.fi

Koe impro ja nauti!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial