Yhteystiedot

Impronauttien energiseen esityscocktailiin sekoitetaan teatteria, laulua, improvisaatioteatterin energista hulluttelua, lämminhenkistä huumoria. Ryhmässä on ammattinäyttelijöitä, joilla on improkilometreja takana runsaasti, näyttelijäntöitä tv-sarjoissa sekä teatteriproduktioissa sekä musikaaleissa.

Impronautit syttyvät esityksessään myös laulamaan; yleisön ehdotusten mukaan hetkessä luoduissa biiseissä on perustuksena ammattitaito! Impronauttien kynästä on laulettavaa tekstiä saanut Club For Five, Pate Mustajärvi, (ex-Tiktak)-Petra, Katri Ylander, Anne Mattila, Suvi Teräsniska… Tekstejä on mennyt myös koulun laulukirjoihin, tangokuninkaallisille, Koiton Laulu – sekä Espoon Laulu -kuoroille, Hääppöset-orkesterille sekä vierailijoille (Pelle Miljoona, Maltti ja Valtti), Ipanapa-levyille (co-write: Otto Grundstrom). Improesiintymisiä myös suorissa tv-lähetyksissä mm. Aamu-tv.

Ryhmän asiakkaita ovat olleet mm. yhdistykset sekä yhteisöt, kaupunkien Kulttuurikeskukset, Nokia, NesteOil, Valio, SPR, Talent Partners, Suomen Messut, pelastusalan toimijoita, pankkeja, ministeriö, sijoitusyhtiöitä, lääkäri- ja lääkealan yrityksiä, kulttuurialantoimijoita, ammattiyhdistyksiä.

OTA YHTEYTTÄ!

Päivämäärätiedustelut, sisältöjen suunnittelu sekä lisätiedot:

Impronautit

Johanna Viksten

Lauluntekijä, äänityöläinen, musiikkivalmentaja, kulttuurituottaja (AMK, AmO)

johanna@saundiamo.com

ja

Ohjelmatoimisto Stagent Oy

TÖÖLÖNTORINKATU 2B
00260 HELSINKI

PUHELIN:
0400-550463

Ohjelmatoimisto Stagent  Oy on täysin kotimainen yritys, joka on perustettu vuonna 2017. 

 

Koe impro ja nauti!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial